Asigurari

Asigurări privind activele societăților comerciale

Antreprenorii își protejează investițiile transferând către o societate de asigurare riscurile cu privire la resursele economice ale companiei, active și utilaje pe care se bazează pentru profit și pentru continuarea activității.

Citeste mai mult

Asigurari de risc financiar

O echipă de consilieri cu experiență în derularea contractelor de achiziții publice oferă asistență în parteneriate pe termen lung, pentru siguranța companiilor care colaborează cu statul.


Citeste mai mult

Asigurări privind riscurile de răspundere

Obsidian Broker preia riscurile de răspundere profesională sau civilă ale partenerilor săi, contribuind la consolidarea imaginii și a reputației experților asigurați sau a companiilor partenere.


Citeste mai mult

Asigurări maritime

Suntem parteneri ai navigatorilor fluviali și a celor din Marea Neagră. Preluăm riscurile armatorilor și managerilor de companii maritime de transport sau de croazieră din România.


Citeste mai mult

Asigurări de personal

Susținem departamentele de resurse umane din organizații sau corporații în efortul de a atrage și fideliza cea mai importantă dintre resursele unei companii: profesioniștii.


Citeste mai mult

Asigurări de mărfuri

Esențiale atât în în comerțul intern, cât, mai ales, pentru cel internațional, asigurările cargo din portofoliul Obsidian Broker preiau riscurile pentru orice tip de tranzit, pe apă, aerian, rutier, feroviar, colet poștal sau curier.

Citeste mai mult

Asigurări în aviație

Alături de partenerii noștri internaționali, preluăm toate riscurile din aviația comercială, militară și pentru zborurile private din România, astfel încât zborurile să fie cât mai sigure.


Citeste mai mult

Asigurările mijloacelor de transport

Adăugăm siguranță călătoriilor, preluând riscurile partenerilor noștri prin asigurări complete destinate tuturor mijloacelor de transport terestru, atât auto, cât și feriviar.


Citeste mai mult

Asigurarea lucrărilor de construcții

Industria construcțiilor se confruntă cu un set unic de provocări și riscuri, evoluând în condiții de piață imprevizibile și în contextul unei economii globale în permanentă schimbare.


Citeste mai mult
Contacteaza-ne