Asigurari de risc financiar

Garanții - Siguranță în proiectele de anvergură

O echipă de consilieri cu experiență în derularea contractelor de achiziții publice oferă asistență în parteneriate pe termen lung, pentru siguranța companiilor care colaborează cu statul.
Susținem profesionalismul, responsabilitatea și bunele practici în relațiile contractuale. În parteneriat cu companii cu reputație internațională, Obsidian Broker oferă prime competitive pentru toate tipurile de instrumente de asigurare necesare societăților care lucrează cu statul, polițe obligatorii pentru atribuirea contractelor de achiziție sau pentru concesiunea lucrărilor publice și a serviciilor.
Asigurăm consiliere pentru a le garanta companiilor partenere atât libertate financiară, cât și protecție împotriva clauzelor abuzive sau a oricăror eventuale cereri nefondate venite din partea beneficiarului.

ASIGURAREA GARANTIEI DE PARTICIPARE LA LICITATII

Flexibilitatea, costurile reduse și o echipă cu experiență în analize economico-financiare și legislație publică sunt fundamentul colaborării cu partenerii noștri implicați în afaceri cu statul.

ASIGURAREA GARANTIEI DE BUNA EXECUTIE


Suntem parteneri cu angajament ferm al companiilor care semnează contracte de achiziție publică, garantând bunele practici și îndeplinirea obligațiilor contractuale asumate.

ASIGURAREA GARANTIEI DE ANTREPOZIT
FISCAL

Susținem antreprenorii angrenați în fabricarea produselor accizabile, prin polițe flexibile emise în favoarea autorității competente.

ASIGURAREA GARANTIEI DE ANTREPOZIT VAMAL

Obsidian Broker vine în întâmpinarea importatorilor cu instrumente de garanție vamală, polițe care acoperă în totalitate riscurile și asigură libertatea financiară a partenerilor noștri.

Contacteaza-ne