Asigurari Obsidian

Prin preluarea riscurilor, Obsidian Broker este un partener strategic al companiilor în efortul lor pentru îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor în inițiativele strategice, o mai bună alocare a resurselor de capital și creșterea eficienței operaționale.

Asigurări privind activele societăților comerciale

Antreprenorii își protejează investițiile transferând către o societate de asigurare riscurile cu privire la resursele economice ale companiei, active și utilaje pe care se bazează pentru profit și pentru continuarea activității.

Citeste mai mult

Asigurari de risc financiar

O echipă de consilieri cu experiență în derularea contractelor de achiziții publice oferă asistență în parteneriate pe termen lung, pentru siguranța companiilor care colaborează cu statul.


Citeste mai mult

Asigurări privind riscurile de răspundere

Obsidian Broker preia riscurile de răspundere profesională sau civilă ale partenerilor săi, contribuind la consolidarea imaginii și a reputației experților asigurați sau a companiilor partenere.


Citeste mai mult

Asigurări maritime

Suntem parteneri ai navigatorilor fluviali și a celor din Marea Neagră. Preluăm riscurile armatorilor și managerilor de companii maritime de transport sau de croazieră din România.


Citeste mai mult

Asigurări de personal

Susținem departamentele de resurse umane din organizații sau corporații în efortul de a atrage și fideliza cea mai importantă dintre resursele unei companii: profesioniștii.


Citeste mai mult

Asigurări de mărfuri

Esențiale atât în în comerțul intern, cât, mai ales, pentru cel internațional, asigurările cargo din portofoliul Obsidian Broker preiau riscurile pentru orice tip de tranzit, pe apă, aerian, rutier, feroviar, colet poștal sau curier.

Citeste mai mult

Asigurări în aviație

Alături de partenerii noștri internaționali, preluăm toate riscurile din aviația comercială, militară și pentru zborurile private din România, astfel încât zborurile să fie cât mai sigure.


Citeste mai mult

Asigurările mijloacelor de transport

Adăugăm siguranță călătoriilor, preluând riscurile partenerilor noștri prin asigurări complete destinate tuturor mijloacelor de transport terestru, atât auto, cât și feriviar.


Citeste mai mult

Asigurarea lucrărilor de construcții

Industria construcțiilor se confruntă cu un set unic de provocări și riscuri, evoluând în condiții de piață imprevizibile și în contextul unei economii globale în permanentă schimbare.


Citeste mai mult

Misiunea noastra

Obsidian Broker asigură proceduri de audit și servicii de consultanță privind evaluarea și gestionarea riscurilor, pe baza cărora dezvoltă programe structurate de asigurări, oferind și consiliere pentru compensarea decalajului de protecție a acestora. Realizăm analize integrate pentru identificarea și evaluarea riscurilor și programe de asigurare complexe, care reduc semnificativ costul total al riscurilor potențiale.
Prin preluarea riscurilor, Obsidian Broker este un partener strategic al companiilor în efortul lor pentru îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor în inițiativele strategice, o mai bună alocare a resurselor de capital și creșterea eficienței operaționale.

Completeaza formularul

Completeaza formularul


Subiect

Mesaj

Our Main Features
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit.

Falimentul operatorului britanic Thomas Cook Declanșează un tsunami pe piața turismului

Falimentul operatorului britanic Thomas Cook Declanșează un tsunami pe piața turismului Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firmă de turism din lume, a anunţat intrarea în faliment în data

România este a 6-a cea mai mare piaţă de asigurări property din Europa Centrală şi de Est

România este a 6-a cea mai mare piaţă de asigurări property din Europa Centrală şi de Est, cu 262 de milioane de euro, a declarat marţi Adrian Marin, preşedintele Uniunii

Primăriile au un rol important în popularizarea asigurărilor obligatorii pentru locuinţe

Primăriile au un rol important în popularizarea asigurărilor obligatorii pentru locuinţe şi nu trebuie apelat neapărat la pârghii de forţă, precum amenda, pentru că oamenii înţeleg dacă li se explică,

AURSF vrea inasprirea sancţiunilor pentru asiguratori

Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF) vrea să solicite înăsprirea sancţiunilor în cazul societăţilor de asigurare care nu plătesc despăgubirile la timp, în cazul RCA, şi chiar luarea unor

Încadrarea BVB în categoria piețelor emergente

Obiectivul fundamental al proiectului strategic STEAM (Set of actions Towards Establishing and Acknowledgement of the emergent Market status), demarat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) acum cinci ani, a fost

Contacteaza-ne